Tjenester

Montering og service av varmepumpe

Hvor lønnsom en varmepumpe er, er i vesentlig grad knyttet til korrekt dimensjonering, utforming og drift av anlegget. Dersom varmepumpen ikke er korrekt montert, får den lavere virkningsgrad og kortere levetid. Andre installasjoner med korte rør og gjør-det-selv-utstyr gir økt fare for ulykker. Det kreves mye spesialverktøy, slik som vakuumpumper og bøye- og flenseverktøy. I tillegg til dette er faglig kompetanse og erfaring også noe General aircondition og varmepumper setter høyt. General aircondition og varmepumper har autoriserte forhandlere med det riktige utstyret for nettopp å sikre at du skal få et korrekt utført varmepumpeanlegg, montert etter ditt behov.

Korrekt rengjøring av filter

Slik gjør du: Selve prosessen er enkel: Ta ut filtrene av pumpen og rengjør dem hver for seg enten ved å støvsuge eller ved å tørke av med en fuktig klut. NB! Det er viktig å sjekke bruksanvisningen og anvisningene om rens av filtre. Enkelte typer kan vaskes, mens andre ikke tåler vann. – Uansett bør du unngå å helle vann direkte på delene. Vannet kan forårsake elektrisk støt og skade både deg og utstyret. Du bør heller ikke bruke varmt vann, tynner, slipemidler eller sterke løsemidler. Når du har tatt ut filtrene har du lett tilgang til å kunne rengjøre resten av pumpa.

Montering og service av kjøle og fryseanlegg

Vi monterer og drifter ditt kjøle og fryseanlegg, vårt mål er at med oss i ryggen skal du ha et lønnsomt og driftsikkert anlegg i mange år.
Vi har vaktordning 24/7 og kan rykke ut å hjelpe deg sikre dine verdier om det plutselig skulle skje noe. Du kan nå oss på vårt hovednummer 755 77 777.